Algemeen

Amazing Postert & Groot Gala van de Buut

Door Gilsing lokale media

Harmonie Wilhelmina gaat Posterholt en omstreken op zaterdagavond 13 april verbazen met een wel heel bijzonder concert: Amazing Postert. Dit is allesbehalve een ‘standaard’ Promsconcert, maar een show waarbij het publiek een hoofdrol krijgt. Amazing is te lezen als ’n mee-zing-concert én als een verbazingwekkend mooi concert. Wat het publiek dan moet doen? Meezingen natuurlijk! Met behulp van de teksten die op grote schermen worden geprojecteerd, kan iedereen meedoen.

De muziek is 100% live! De harmonie treedt samen met twee Remunjse jonges, Big Benny en Rob Reyners, op in de sporthal in Posterholt. Uiteraard worden de echte krakers van Benny als Leever te diek in de kis en Beer en Whiskey gezongen samen met het 1000-koppige publiek. Daarnaast zorgt Rob Reyners voor een hoog wow-gehalte met prachtige ballads, een vleugje jazz en swing en stevige rock.

Om flink te kunnen rocken, speelt een combo bestaand uit muzikanten van band 10 Feet Up mee met de harmonie. Debby Thebrath en Robin Schreurs, twee zangtalenten uit het eigen dorp, vertolken samen met Wilhelmina en het combo bijzondere nummers van onder andere ACDC, Dusty Springfield en Handsome Poets. Meer dan 30 nummers van pop tot rock en van licht klassiek tot Limburgstalig staan op de playlist in de tot concertzaal omgetoverde sporthal. Als klap op de vuurpijl speelt de harmonie samen met maar liefst dertig gitaristen: vijftien lokale guitar heroes én vijftien kids van de basisschool die speciaal ukelele hebben leren spelen. Als dat niet gaat knallen..! De afterparty wordt verzorgd door 10 Feet Up.

Op zondag 14 april valt er nog meer te genieten tijdens het Groot Gala van de Buut. De top van de Limburgse en Brabantse buutteredners staat vanaf 14.30 uur op de bühne in de sporthal. Wie u kunt verwachten? Onder meer Fer Naus, Bas van Neer, Berry Knapen, Bjorn Smits, Andy Marcelissen en Rob Scheepers. Dat wordt gegarandeerd lachen! De presentatie is in handen van niemand minder dan Peter Vaassen.

Kaarten voor Amazing Postert kosten € 15,50 in de voorverkoop (€ 18,50 aan de kassa), en voor het Groot Gala vanne Buut € 12,50 (€ 16,50 aan de kassa). Verkrijgbaar via www.amazingpostert.nl en bij Auto Bustin en Cube Computers in Posterholt. Op deze website vind je tevens meer informatie en leuke filmpjes!

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Gezocht

  Gevraagd :Tuinman/vrouw om tuin te onderhouden in Heythuysen. 3u per week Lees meer
 • Headline 1

  Gezocht

  Huishoudelijke hulp met ervaring voor een gezin in Heythuysen. Min. 5u per week. Lees meer
 • Headline 1

  DVD-CD-Video recorder

  Te koop 2in1 PHILIPS CD/DVD/Video recorder met 2 st splinternieuwe video banden Met afstands bediening en handleiding Dit app. is bijna nooit gebruikt Lees meer
 • Headline 1

  Hulp in de huishouding gezocht

  Hulp in de huishouding gezocht in Weert. Voor 2 a 3 uur om de week liefst in de morgen. Uit te voeren werkzaamheden o.a. dweilen, stofzuigen, stofvegen, toilet en badkamer etc. Het betreft een gelijkvloerse woning. Kenwoorden zijn: secuur, snel en betrouwbaar. Lees meer
 • Headline 1

  Speelhuisje

  Een speelhuisje voor kleien kinderen. Heel leuk voor met het goede weer!! Lees meer

Laatste reacties