Algemeen

Boerenbruiloft in Montfort


30ste boerenbruiloft in Montfort

Op carnavalsdinsdag 13 februari zal in Montfort de 30ste boerenbruiloft worden gevierd. Om één uur ‘s middags zal in een optocht onder begeleiding van het boerenbruilofscomité met boerenkapel De Eigenheimer, Prins Johnny IV en Prinses Maud met zijn adjudanten en de raad van elf van carnavalsvereniging Den Uul van d`n Grauwert en andere belangstellenden, eerst thuis de bruidegom met zijn gasten worden afgehaald en daarna de boerenbruid en haar gasten, waarna de onechte verbintenis rond twee uur zal plaatsvinden in de fanfarezaal en de receptie met het bruiloftsfeest zal worden gehouden in zaal “biej de Vogel”. Het boerenbruidspaar van dit jaar bestaat uit: Pirochka van Nico en Anouk Weiss als boerenbruid en Arno van Mie van Bair vanne Kaak als boerebruidegom . De ouders van Pirochka zijn Roger van Peter van Thea van de Veldwachter en Ell van Thei Vrenke met Cindy van Har van Piet van Mie en Miet van Sjang van Pieënke vanne Korporaal, met als getuge Marie-Jose van Ger van Sjaek van Nollekaob. De ouders van Arno zijn Alex van Jan van Palmen van de Veestraat uit Sint Odilienberg en Carla van Thei van Thomas Mans met als getuge Richard van Wim van Sef Cox van het gestraatje.
Dit onwettig huwelijk zal worden voltrokken door de ambtenaar met een beetje burgerlijk verstand : Remy van Ben van Sjaak van Keub van de Paaij .
Na deze voltrekking zal rond de klok van vier uur de seremoniemeester Bairke van `t Rozendaal het gezelschap verzoeken om plaats te nemen op hun receptie in zaal “ Biej de Vogel” en hierna met alle bezoekers te gaan feesten tot in de late uurtjes.
Iedereen is uitgenodigd om dit feest mee te vieren, en met Pirochka en Arno wat te komen eten en drinken.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties