Algemeen

Vrouwenvereniging Montfort


Hallo Dames,
Voor ons goede doelavond van Warung Ledeng op 2 april, waarbij diverse lekkere hapjes worden geserveerd, kunt u zich nog aanmelden,eigen bijdrage € 3,50.
Ook zijn er nog plaatsen voor ons uitstapje naar Dordrecht, kosten € 48,00. Niet leden zijn ook welkom. Het bedrag moet wel voor 1 april op de rekening staan, dit kan helaas niet later ivm reserveringen. Bij minder aanmeldingen gaat het reisje helaas niet door en zullen de bedragen worden teruggestort.
Tevens staan er nog enkele contributies open, indien u niet meer lid wenst te blijven wilt dit dan svp aan het bestuur laten weten zodat de administratie op orde is.
Het Bestuur.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Gezocht

  Gevraagd :Tuinman/vrouw om tuin te onderhouden in Heythuysen. 3u per week Lees meer
 • Headline 1

  Gezocht

  Huishoudelijke hulp met ervaring voor een gezin in Heythuysen. Min. 5u per week. Lees meer
 • Headline 1

  DVD-CD-Video recorder

  Te koop 2in1 PHILIPS CD/DVD/Video recorder met 2 st splinternieuwe video banden Met afstands bediening en handleiding Dit app. is bijna nooit gebruikt Lees meer
 • Headline 1

  Hulp in de huishouding gezocht

  Hulp in de huishouding gezocht in Weert. Voor 2 a 3 uur om de week liefst in de morgen. Uit te voeren werkzaamheden o.a. dweilen, stofzuigen, stofvegen, toilet en badkamer etc. Het betreft een gelijkvloerse woning. Kenwoorden zijn: secuur, snel en betrouwbaar. Lees meer
 • Headline 1

  Speelhuisje

  Een speelhuisje voor kleien kinderen. Heel leuk voor met het goede weer!! Lees meer

Laatste reacties